KIKKA-ALUMIINI TUOTTEILLA RUOSTUMATTOMUUSTAKUU! Alumiini on hapen ja piin jälkeen maapallon kolmanneksi yleisin alkuaine. Sitä on oksidina ympärillämme joka paikassa, maassa, ilmassa ja vedessä. ALUMIINI ON VOITTAMATON RAAKA-AINE  KEVEYDEN, LUJUUDEN JA KORROOSION KESTÄVYYDEN ANSIOSTA! Alumiini tuntuu kevyeltä. Se on kuitenkin todella kestävää ja soveltuu erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin. Alumiini painaa jopa kolme kertaa vähemmän kuin teräs, mutta ajatelkaapas, alumiinilla on täysin samat lujuusominaisuudet kuin teräspalkilla. Alumiinia käytetään mm. autoissa, junissa, laivoissa, lentokoneissa ym. Tutuimpia yksittäisiä tuotteita meille lienevät autoihin aina niin himotut alumiinivanteet, Buster, Faster ja Silver-veneet, alumiiset ikkunan puitteet jne.  

 Alumiini voidaan vielä adonisoida. Anodisointi eli eloksointi (vanha termi) on alumiininpintakäsittely, joka lisää alumiinin luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Eloksoitu pinta on kova ja kulutusta kestävä, se on myös helppo pitää puhtaana.  

Kosken Metalli on valmistanut erilaisia metalli tuotteita jo yli 45 vuotta. Noin 20 vuotta sitten yritys ryhtyi käyttämään pääosin alumiinia valmistamiensa tuotteiden materiaalina. Kokemus on osittanut ratkaisun oikeaksi. Alumiini on parasta sauna ja pihakalusteiden materiaalina. Se ei ruostu ja on huomattavasti kestävämpää kuin vanhanaikasiet ja painavat rautarungot - sekä telineet. KAIKILLA TÄYSALUMIINI TUOTTEILLA RUOSTUMATTOMUUSTAKUU!

Alumiini on myös arvokas kierrätysmateriaali, joka voidaan helposti erotella muusta metallista yhä uudelleen hyötykäyttöön. Kaikesta alumiinijätteestä palautuu uusiokäyttöön kolme neljäsosaa, mikä on jo kansantaloudellisesti merkittävää.

Miksi siis ostaa enää raskaita ja ruostuvia sinkittyjä tai maalattuja lauderunkojakaan, tamppaustelineitä, tikkaita, penkinjalkoja ym.kun ne voi saada alumiinista ja jopa edullisempaan hintaan! Tutustu tuotteisiimme näillä nettisivuilla tai tilaa esitteet!

Alumiinin korroosion kestävyys on ensiluokkaista ja käyttöikä pitkä sekä huollon tarve vähäinen.