Seinätikkaat

Kosken Metallin seinätikkaat ovat anodisoitua alumiinia. Tukevat, kestävät ja tyylikkäät. Ei sisällä ruostuvia osia. Nämä seinätikkaat eivät rasita talon seinää, kuten painavat, ruostuvat rautatikkaat. Seinätikkaita ei myöskään tarvitse maalata, eikä pelätä niiden ruostumista. Ruostumattomuustakuu.

Yleensähän kiinnitys kattoon tapahtuu seinätikkaiden yläkaarista tai kaaren yhdysputkesta. Tikkaat voi kiinnittää myös kattosiltaan tai lapetikkaisiin.

Saatavana myös värillisenä: RR20 VALKOINEN, RR23 TUMMAN HARMAA, RR32 TUMMAN RUSKEA, RR33 MUSTA. 

Huomio: Laki vaatii, että seinätikkaat tulee aina kiinniittää yläpäästä kattoon, kattosiltaan/kävelysiltaan/kulkusiltaan, lapetikkaisiin ym.oli tikkaat kenen valmistajan tahansa.

Saatavana seuraavat tikaspituudet:

Voit jatkaa pituutta yhdistelemällä eripituisia tikasrunkoja keskenään.

Tikasrunko (sis.runko ja askelmat)

5 ask. 1,5 m
6 ask. 1,8 m
7 ask. 2,1 m
8 ask. 2,4 m
9 ask. 2,7 m
10 ask. 3,0 m

Mainitse aina tilauksen yhteydessä tulevatko seinätikkaat talon päätyyn vai räystään puolelle sekä kattomateriaali. Näin tiedämme laittaa mukaan oikeat kiinnikkeet.

Saatavana eri pituisia seinätukia.Tuet voi katkaista sopivan pituisiksi.

Seinätuet 0,2 - 1,2 m, sisältää kiinnikkeet 4 kpl 2 paria

Seinätikkaisiin tulee myös yläosan kaaret.Tikkaiden seinään ja kattoon kiinnityspultit eivät sisälly toimituksiin.

Verkkokauppaan olemme keränneet valmiita yleisempiä tikaspaketteja. Jos sopivaa pakettia ei löydy, tilaa sähköpostilla tai puhelimitse. Huom. seinätikkaita ei asennata maahan asti. Tikkaat jätetään yleensä maasta irti 100 - 120 cm. Seinätikas tulisi asentaa siten, että ylin askelma sijaitsee +10 cm räystään tai talon päätyreunan yläpuolella. Näin tikkailta alastulo on helpompaa ja turvallista.

Seinätikkaat kiinnitettynä kattosiltaan talon päädystä.

Osta