Pöydän/penkin runkoyhdistelmä

Kutsu ystäväsi juhlimaan saman pöydän ääreen, johon voit kätevästi kattaa kaikki kesän herkut. Alumiinisista pöydän ja penkin yhdistelmärungoista rakennat tukevan ja hyvännäköisen puutarhakalustesetin. Kestää säätä kuin säätä. Jos teet puuosat painekyllästetystä puutavarasta, ei pöytä/penkkiä tarvitse siirtää talveksi sisätiloihin.


Soveltuu hyvin puutarhaan, terassille, laiturille ym. Pöydän ja penkkien pituus määräytyy puutavaran pituudella eli pituuden voit tehdä mielesi mukaan. Pöytäpenkki yhdistelmiä voi myös kätevästi laittaa peräkkäin, joten tilaa on tällöin isommallekin väelle. Pöydän korkeusn. 73- 74 cm , penkkien korkeus n.43- 44 cm (mitat otettu puuosien kanssa)Puutava ei kuulu toimituksiin! Leveys n.163 cm. Valmiit pöytä ja istuintasot voit halutessasi tilata myös meiltä! Hinnat löytyvät verkkokaupasta!

Kasausvinkki

Pöytäpenkki on helppo rakentaa. Jos haluat esim. 120 cm pitkän pöytäpenkin, mene lähimpään puutavaraliikkeeseen ja leikkuuta heillä valmiiksi puutavara.

Tarvitset seuraavaa:

  • Penkkitasoja varten 6 kpl 120 cm pitkää painekyllästettyä lautaa tai siperian lehtikuusta
  • 4 kpl 31 cm pitkää painekyllästettyä tukirimaa tai siperian lehtikuusta esim. 4 cm x 2,8 cm
  • Pöytätasoa varten 7 kpl 120 cm pitkää painekyllästettyä lautaa tai siperian lehtikuusta, 2 kpl 73 cm pitkää painekyllästettyä( tai siperian lehtikuusta) tukirimaa esim. 4 cm x 2,8 cm
  • Runkojen tukemista varten 1 tai 2 kpl 120 cm pitkää painekyllästettyä lautaa tai siperian lehtikuusta(kuvassa lauta pöytäson alla oleva)
  • Puutasojen tekoa varten voit tilata meiltä ruostumattomat ruuvit.
  • Rakenna lavetit yhtäleveiksi kuin tukirimat eli yllä mainitsemat tukirimat määräävät tasojen leveyden. Kiinnitä tukirimat lautojen alle,lähes molempiin päihin. Näin saat rakennettua lavetin. Kiinnitä lavetit altapäin kiinni runkoihin niille tarkoitetuilla ruuveilla. Reiät ovat rungossa jo valmiina! 

osta