Penkinjalat ja saunapenkit

KIKKA-PENKINJALAT

Kikka-penkinjaloista voit rakentaa pituus- ja leveyssuunnassa haluamasi kokoisen,erittäin tukevan penkin. Penkki soveltuu saunaan, pukuhuoneeseen tai ihan minne vain. Jaloissa olevilla säätöruuveilla voit säätää penkin lattiakaltevuuden mukaisesti.

Voit rakentaa penkin, jonka korkeus n. 40-42 cm. Saatavana myös jalat 50 cm korkeaan penkkiin. Myös pöydän jaloiksi sopivia jalkoja 80 cm korkeaan pöytään. Jalkojen materiaalina on kestävä anodisoitu alumiini. Ei ruostu!

Tilaa pelkät jalat ja rakenna puuosat itse.

osta 

SAUNAPENKIT ALUMIINIJALOILLA

Voit tilata myös valmiin penkin alumiinijaloilla. Tasojen reunat kauniisti pyöristetty. Penkiitaso valmistettu ruostumattomilla ruuveilla Saatavana istuintasot asiakkaan mittojen mukaan.

Laudat pitkittäin, poikittain tai vinottain. Asiakas kiinnittää vain valmiin penkkitason ja tukipuut alumiinisiin penkinjalkoihin. Valmiin penkin tilaajapakettiin kuuluu kaikki tarvittavat ruuvit. Alumiinisilla jaloilla varustettu penkki on kevyt liikutella paikasta toiseen ja on erittäin tukeva. Jaloilla ruostumattomuustakuu.  Voit lyhentää jalkoja tarvittaessa.

Materiaalivaihtoehdot:
  • HAAPA
  • LEPPÄ
  • TIIKERI (haapa/leppä yhdistelmä)
  • LÄMPÖKÄSITELTYHAAPA

Penkkiä saatavana n. 42 cm tai 50 cm korkeana.

Penkkej5

 

Meiltä myös perinteiset puiset saunapenkit:osta