Alumiiniset laituri / pihapenkinjalat

Alumiinisista(anodisoitu) laituripenkin jaloista rakennat laiturille, pihalle, terassille, pukuhuoneeseen tai ihan mihin tahansa todella näppärästi haluamasi pituisen penkin, joka ei ruostu. Kevyt siirrellä paikasta toiseen.

Istuinosan korkeus n. 42 cm. Kiinnitys laituriin pulteilla(ei sisälly toimitukseen). Paketti sisältää 2 jalkaosaa, joissa selkänojat. Puutavara ei sisälly toimitukseen. 

Ne voi tilata myös meiltä erikseen! Ensimmäisen kuvan penkki on rakennettu lämpökäsitellystä haaparimasta.

Voit rakentaa penkin myös laudoista. Jos penkki tulee ihan taivasalle esim. laiturille kannattaa ehdottomasti valita kyllästettyä puuta!

Jos penkki on hyvin pitkä, kannattaa se tehdä kolmella jalalla.

 

Voit tilata meiltä valmiin laituripenkin/pihapenkin. Näin laituripenkki tulee helposti ja nopeasti. Paketissa istuintaso ja selkänojataso. Valmistettu ruostumattomista ruuveista.

Materiaalina painekyllästetty puu. Laituripenkin pituus saatavana asiakkaan mittojen mukaan. Sisältää myös tasojen jalkoihin kiinitysruuvit(ruostumattomia).

Huom. asiakas kiinnittää tasot runkoihin itse. Saatavana penkkitasoja myös kuvan mukaisella pyöristetyllä etureunalla, mutta tällöin materiaalina haapa tai leppä.

Näitä matariaaleja kannattaa käyttää vain katetuissa tiloissa, kuten terassilla, pukuhuoneessa ym.

Kuvassa on Kikka-laituri, johon on asennettu alumiiniset KIKKA-laituritikkaat ja laituripenkin jalat. 

Saat kuvat suuremmiksi klikkamalla niitä!

Kuva Heinolan asuntomessuilla.

osta