Laituritikkaat

  Kntmekanismi nettiin

Tukevat laituritikkaat, joiden pultit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Materiaali anoidsoitua alumiinia.

Laituritikkaiden leveys on 50 cm joka koossa. Askelmaleveys on 40 mm.

Saatavana seuraavat mallit (mitat: syvyys laiturin pinnasta)

Malli Syvyys
2 askelmaa 45 cm
3 askelmaa  75 cm 
4 askelmaa 105 cm
5 askelmaa 135 cm
6 askelmaa 165 cm
7 askelmaa 195 cm
 8 askelmaa 225 cm
 9 askelmaa 255 cm

6 -9 -askelmaiset tikkaat tulee tukea laituriin, kiveen ym. Huom. tikkaat eivät ole "tikkusuorat", niissä on hiukan kallistusta!

KIKKA-laituritikkaat on valmistettu neliskanttisesta alumiiniputkesta, koska se on paljon tukevampaa ja kestävämpää putkea kuin pyöreä putki. Putken kantit on pyöristetty.

Emme siis käytä tikkasrungoissa heikkoa pyöreää putkea, emmekä heikentäviä hitsaussaumoja! KIKKA-laituritikkaat ovat markkinoiden kestävimmät laituritikkaat!

Laituritikkaiden laituriinkiinnitykseen on erikseen saatavana ruostumattomat kansiruuvit 8 x 80.(Laituritikkaan putki laituriinkiinnityskohdissa 30 x 30). Huom. ruuveja ei tarvita mikäli asiakas tilaa pikakiinnikkeet. Kääntömekanismi ei sisällä laituriin kiinnitysruuveja!

 Leveämpi askelma laituritikkaisiin

Saatavana lisävarusteena karhennettu, n.80 mm leveä (syvä )askelma. Askelma on miellyttävä astua ja antaa hyvän pidon jalkapohjille. Lisää myös tikkaiden tyylikkyyttä.

Leveämmät askelmat kiinnitetään vakioaskelmiin. Vakioaskelmiin tulee porata reiät leveämpiä askelmia varten. Onnistuu aivan tavallisella poralla, kunhan pora on terävä. Leveämmissä askelmissa on jo reiät valmiina. Askelmien kiinnitysruuvit kuuluvat pakettiin. Askelmalevennys. Esim. 4 askelmaisiin tikkaisiin menee 4 kpl levennyksiä, mikäli leveykset laitetaan jokaiseen askelmaan.

osta

Pikakiinnikkeet Pikakiinnikkeiden avulla tikkaat on tällöin helppo irroittaa esim. talveksi. Pikakiinnikkeet ruuvataan kiinni laiturin kanteen. Tikkaat työnnetään pikakiinnikkeissä oleviin uriin. Nopea ja helppo tapa kiinnittää sekä poistaa tikkaat tarvittaessa. Materiaali anodisoitua alumiinia!

Voidaan asentaa myös jälkikäteen.

osta

Kääntömekanismi

Tikkaat tulee aina irroittaa talveksi, jottei putkeen mahdollisesti jäävä vesi jäädy ja halkaise putkea.Itse pikakiinnikkeen tai kääntömekanismin voi jättää laituriin.

Jos tikkaissa on kääntömekanismi ja niitä käytetään talvella, tikkaisiin tulee porata vedenulostoreikiä, jotta vesi pääsee valumaan ulos tikkaista.

laituritikkaat avannosta knnettynosta

Kikka- laituritikkaat soveltuvat kääntömekanismilla tai pikakiinnikkeillä varustettuna myös ympärivuotiseent käytöön.

Pöydän jalat Alumiinisilla pöydänjaloilla rakennat laiturille, pihalle tai terassille kätevästi upean pöydän. Voit päättää kasausvaiheessa teetkö pöydästä esim. pyöreän vai pitkän.
Jalat voidaan asentaa usealla eri tavalla.Jalat anodisoitua alumiinia. Ne eivät ruostu.Laituriin ja tasoon kiinnitysruuvit eivät kuulu toimitukseen.
Voit tilata meiltä myös pöytätason. Materiaalina kyllästetty puu. Alumiinijaloilla ruostumattomuustakuu!
Pyrepyt nettiPyre penkki altaPitk pyt kasaus

Laituripenkin jalat

  • Alumiinisista penkin jaloista rakennat laiturille, pihalle, terassille, pukuhuoneeseen tai ihan mihin tahansa näppärästi haluamasi pituisen penkin, joka ei ruostu.
  • Istuinosan korkeus n. 42 cm.
  • Kiinnitys laituriin pulteilla(ei sisälly toimitukseen). Kevyt siirrellä paikasta toiseen.
  • Paketti sisältää 2 jalkaosaa, joissa selkänojat.
  • Puutavara ei sisälly toimitukseen, mutta voit tilata meiltä halutessasi myös valmiin penkin!
  • Kuvan penkki on rakennettu lämpökäsitellystä haaparimasta. Voit rakentaa penkin myös lankusta ym. Mikäli penkki tulee laiturille tai muuhun sateen ja lumen armoille, kannattaa puuosat tehdä painekyllästetystä puutavarasta. 
  • Voit tilata meiltä myös valmiit istun ja selkätasot laituri/pihapenkinjaloille.

osta