Ovikatokset

KIKKA-OVIKATOS KOKO L

View the embedded image gallery online at:
http://www.koskenmetalli.net/ovikatokset#sigProIde8f023e16f

Heti varastosta!

Katoksen kansi säänkestävää alumiiniseosta, tuet sekä tukikaaret alumiinia. Ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä. Katoksen seinään kiinnitysruuvit eivät kuulu toimituksiin.

Katoksen mitat syvyys 59 cm ja leveys 127 cm. Kaaren korkeus keskeltä 34-35 cm. Tukirautojen kiinnitysetäisyys toisistaan n.117 cm. Asiakas voi maalata katoksen haluamansa väriseksi esim. panssarimaalilla. Pinta tulee vain ensin pestä ja kuivata huolellisesti.

Toimitus heti varastosta, matkahuollon kautta.

Värikartta

 

KIKKA-OVIKATOS KOKO XL 

View the embedded image gallery online at:
http://www.koskenmetalli.net/ovikatokset#sigProId7908ad8b56

Heti varastosta!

Katoksen kansi säänkestävää alumiiniseosta, tuet sekä tukikaaret alumiinia. Ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä. Katoksen seinään kiinnitysruuvit eivät kuulu toimituksiin. Katoksen mitat syvyys 93 cm ja leveys 138 cm. Kaaren korkeus keskeltä n.22 cm. Tukirautojen kiinnitysetäisyys toisistaan n.130 cm. Kansiosa on kahdesta erillisestä pellistä, asiakas kasaa katoksen itse.

Asiakas voi maalata katoksen haluamansa väriseksi esim. panssarimaalilla. Pinta tulee vain ensin pestä ja kuivata huolellisesti.

Meiltä myös värillisenä.

Ovikatos punainen XL

Toimitus heti varastosta, matkahuollon kautta.

Värilliset n. 2 viikkoa.

 

 

OVIKATOKSET ERIKOISMITOILLA

Mallit alla:

View the embedded image gallery online at:
http://www.koskenmetalli.net/ovikatokset#sigProIdd208d57022

Erikoiskatoksia ei ole saatavilla suoraan myymälästämme. Tilaustuote.

Valmistetaan mittatilaustyönä. Maalattu pulverimaalilla.

Valitse väri värikartasta RAL -värikartta.pdf 

Saatavana kaareva, harja tai lippamalli.

Katospelti 1,5 mm sähkösinkittyä teräslevyä ja vakiomallissa tukikaaret aina lattaterästä kts. kuva yllä. Tukirakenteet saatavana myös koristeellisina, takorautaisina. Kätevä asentaa! Tuote on suunniteltu siten, että se on jokaisen talon omistajankin itse helppo asentaa paikoilleen.

 

Kestävä ja kaunis ovikatos suojaa talomateriaaleja kuten arvokkaita ulko-ovia säiden aiheuttamalta rapistumiselta. Se vähentää sisääntulon talvihiekoitusta ja eteisen puhtaanapito helpottuu, kuran jäädessä pääasiassa ulkotasanteelle. Lisäksi tuotteen oikea hinta-laatusuhde nostaa rakennuksen arvoa merkittävästi. Ovikatokset erikoismitoilla, toimitusaika n. 8-12 viikkoa, toimitus matkahuollon tai kiitolinjan kautta, riippuen katoksen suuruudesta.

Saatavana katoksia myös koristereunoilla.

Vakiomallissa tukirakenteet lattaterästä, saatavana myös kuvan mukaisilla taotuilla tukirakenteilla, riippuen tukien mallista.