Suksien säilytystelineet

KAKSIPUOLINEN SARANOITU SÄILYTYSTELINE SUKSILLE

LUISTO- säilytysteline pitää sukset hyvässä järjestyksessä, turvallisesti ja aina helposti käden ulottuvilla. Telineeseen mahtuu max.10 paria murtomaasuksia, saatavana teline myös 6:lle suksiparille. Sauvat säilyvät järjestyksessä telineessä olevassa erillisessä ripustuskoukussa.

Säilytysteline on kaksipuolinen ja saranoitu eli sukset laitetaan telineeseen molemmille puolille. Avattava LUISTO -säilytysteline mahdollistaa siis suksien säilytyksen telineen molemmilla puolilla.

Kasausvaiheessa voit asentaa telineen avautumaan oikea- tai vasenkätisenä. Suksien kannatus suksien siteestä. Ei pujottamista, vain nosto telineeseen riittää. Ei tarvitse tilaa korkeussuunnassa enempää kuin suksien mitan.

10:n suksiparin telineen mitat: pituus 94 cm, korkeus 49 cm ja syvyys 16 cm

6:n suksiparin telineen mitat: pituus 64 cm , korkeus 49 cm ja syvyys 16 cm

Telineen runko alumiinia, kannakkeet ja pultit ruostumatonta terästä.(telineen seinään kiinnityspultit eivät sisälly toimituksiin)

osta

 

 

LASKETTELUSUKSIEN SÄILYTYSTELINE

Telineen runko alumiinia, kannakkeet ruostumatonta terästä.
Telineeseen mahtuu max.4 paria laskettelusuksia. Vanhempia suksia voi mahtua 5 paria.

"Ei pujottamista, vain nosto telineeseen. Helppoa! Ei tarvitse enempää tilaa korkeussuunnassa kuin suksen mitan. Kannatus suksen siteestä."

Telineen mukana tulee sauvakoukku sauvoille. kts. kuva alempana.(telineen seinään kiinnityspultit eivät sisälly toimituksiin)

Säilytyskoukku sauvoille

Sijoittamalla useampia telineitä peräkkäin saadaan säilytettyä suurikin määrä suksia.

Sopii hyvin esim. taloyhtiöihin, suksivuokraamoihin ym. Kuva lähde: Lappeen Riento